Bericht versturen
Contacteer ons
Forest Ning

Unimax Medical Products Co., Ltd

  • Unimax Medical Products Co., Ltd
  • Unimax Medical Products Co., Ltd
  • Unimax Medical Products Co., Ltd
  • Unimax Medical Products Co., Ltd
  • Unimax Medical Products Co., Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken Unimax Aantal werknemers 400~450
Jaarlijkse omzet 18 millions-25 millions Opgericht Jaar 2002
Export pct 90% - 100%
Inleiding

Co. van Unimax is Medisch die Proudcts, Ltd in 2002 wordt gevestigd een fabrikant die zich in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van beschikbare niet-geweven en plastic producten, chirurgische vulling en medische instrumenten meer dan 18 jaar specialiseren.

 

Elk van onze producten voldoen aan ISO13485 en zijn zeer apprecaited over de hele wereld in een verscheidenheid van verschillende markten. Wij hebben averagely meer dan 400 werknemers, een jaarcijfer dat USD 16 miljoenen overschrijdt en voeren momenteel meer 90% van onze productie wereldwijd, zoals Duitsland, Japan, Italië, Spanje, het noorden en Zuid-Amerika, Australië uit, ect. Laten de ons-goed uitgeruste faciliteiten en de uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen. Wij worden gevestigd dichtbij Wuhan waar één van de grootste rivierhaven in China met geschikte vervoerstoegang is.

 
Onze certificatie:
 
China Unimax Medical Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0
Geschiedenis

China Unimax Medical Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Plaats

1) Unimax wordt gemakshalve gevestigd in Xiantao-Stad, Hubei-Provincie, die de grootste niet-geweven producten van de wereld vervaardigend basis met de perfecte keten van de de industrielevering en betaalbare loonkosten is. Het is waar dichtbij Wuhan één van de grootste rivierhaven in China met geschikt en snel huis-aan-huisvervoer die via de Yangtze-Rivier met het Overzees verbinden is.

 

Fabrikant

2) Onze fabriek, die een landgebied van 20,000m2 behandelen, bezit ongeveer 400 geschoolde arbeiders met meer dan 10 jaar ervarings op dit gebied, stevig wordt één van de belangrijke fabrikanten.

De productiecapaciteit is 60 containers (40ft) per maand, en wij maken 5%-altijd reservecapaciteit voor onze potentiële klanten.

 

Het Standaardbeheer van Japan

3) Onze fabriek introduceerde een automatische productielijn voor gezichtsmasker in niet-stofworkshop volgens Japan Standard.All ons beheersteam goed - opgeleid in Japan is om onze kwaliteitscontrolecapaciteit constant te verbeteren;

 

Certificatie

4) Al onze producten worden verklaard door ISO en Ce en overgingen de test van erkende internationale organisaties zoals: De TEST van NELSON voor gezichtsmasker, TYPE5/6 voor overtrekken en Walmart-de Controle rapporteren.

 

Strikte Kwaliteitscontrole

5)Wij zetten eerst altijd kwaliteit als en vergen trots in onze kwaliteit. Strikte kwaliteitscontrole door alle productiestadia. Onze fabriek heeft 5 workshops met 10 kwaliteitsinspecteurs en één laboratorium die door de QC manager leiden. Het aantal kwaliteitspersoneel neemt over 3% van ons geheel personeel op, dat veel overschrijdend is dan andere leveranciers op dit gebied.

 

Divers product en ontwerpvermogen

6) Onze fabriek is geschikt voor productie van diverse soorten beschikbare medische producten, zoals toga's, kappen, shoecovers, gezichtsmaskers en gaasproducten enz., die wijd in de medische, de industrie, voedsel en schoonheidsindustrieën worden gebruikt. Wij hebben ook een specifiek team van R&D-afdeling om als klantenbehoeften te ontwerpen.

 

Leverancier van beroemde klanten

7) Als betrouwbare fabriek, hebben wij zaken met sommige beroemde klanten over de hele wereld meer dan 10 jaar, zoals Artsana van Italië, Lohmann & Rauscher van Duitsland, Tetra Medisch van Frankrijk, Pharmed-Groep van de V.S., Ontex van België, Tamagawa van Japan enz. gedaan.

 

Grote werkomgeving

8) Wij hebben ceaselessly onze fabrieks werkomgeving, zoals aan uitbreiding moeten verbeteren onze pakhuis en opknapbeurt van onze workshop om het 5S-beheer in de afgelopen jaren te ontmoeten en wij zullen contentiously dit doen.

 

Concurrerende prijs

9) Wij worden gewijd om onze productiviteit te verbeteren door geavanceerde faciliteiten te introduceren om de kosten te drukken zoals de klanten altijd aan denken. Bijvoorbeeld, kochten wij de machines om Klitbanden en de bladen van het vouwenbed in plaats van met de hand gemaakt te naaien.

 

Handelsmaatschappij

10) Bovendien, wij ook als handelsmaatschappij, zijn op dit gebied meer dan 25 jaar met een professioneel verkoopteam geweest die de behoeften van de klant op eerste prioriteit zetten. Diverse waaier van producten zou kunnen worden geleverd om klant sparen heel wat tijd te helpen en het bedrijfsrisico te verminderen.

Ons Team